Despre Naturalia

Grupul Naturalia este format din mai multe companii comerciale, o fundatie filantropica care se preocupa de persoanele bolnave de cancer si o organizatie care a demarat cel mai mare proiect pentru infintarea unei clinici de ingrijire paleativa.

Prima companie Naturalia a fost deschisa in anul 1995 in Voluntari. Membrii fondatori sunt membrii unei familii formate din doctori, profesori si oameni de stiinta.


Cabinete si laborator Naturalia

Cabinetele pentru terapii alternative ofera posibilitatea de a trata boli grave prin intermediul homeopatiei, fitoterapiei sau a dietoterapiei. Majoritatea persoanelor care apeleaza la Naturalia sunt persoane bolnave care nu tolezeaza medicamentele sau care nu au vazut imbunatatiri in ura tratamentelor cu medicamente.  Naturalia ofera aproximativ 2500 de examinari anual.

Laboratorul Naturalia produce peste 52 de sortimente de produse de panificatie, toate cu ingrediente ecologice, .


Magazine si distributie

Magazinele Naturalia au pozitionare ideala in Bucuresti. In total, magazinele noastre au o suprafata de 300 m2. Naturalia produce propriile produse bio si comercializeaza produse eco de la alti producatori: paine, vin, bere, branzeturi. S-a demarat deja procesul pentru a deschide cu franciza alte magazine Naturalia in alte orase din tara.

Cea mai noua activitate este propria retea de distributie: Naturalia Bio Delivery.


Alte activitati

Educatia si promovarea unui stil de viata sanatos!

Centrul Naturalia publica de mai bine de 2 ani, revista Naturalia numita Sanatate prin Stil de Viata. este o revista lunare care cuprinde 28 de pagini si este printata in peste 5000 de exemplare care sunt distribuite gratuit oamenilor bolnavi care vin la Centrul Naturalia sau clientilor care vin la magazinele Naturalia.