Alimente recomandate pentru micul dejun. Alegerea si combinatia este optionala.
· Unt bio*.
· Ou ecologic* fiert moale sau ou ochi în apa.
· Cafea bio* infuzata sau filtru.
· Ceai verde din frunze întregi infuzat 3 minute, neândulcit sau îndulcit cu miere.
· Miere de albine.
· Suc de fructe ecologic*.
· Salata din fructe bio* (mere, pere, portocale, grepfruit, smochine, curmale, nuci, struguri, kivi, banane, etc.), miere, cereale integrale ecologice*, cu sau fara frisca.
· Grâu ecologic* fiert cu miere si nuca pisata.
· Lapte simplu sau cu o cantitate mica de cacao sau cafea ecologica*.
· Iaurt bio*.
· Lapte batut.

Marar cu ou ecologic*

Mararul verde tocat se caleste în putina apa, apoi se adauga putin ulei ecologic*.
Câteva oua ecologice batute cu sare se amesteca cu mararul si se fierb, pâna ce ouale se coaguleaza.

Ceapa verde cu ou ecologic*

Se aleg de preferinta tijele fragede de ceapa ce urmeaza sa faca flori sau frunze verzi de ceapa, se spala, se scurg, se taie în fragmente lungi de 1-2 cm si se calesc în cîteva linguri de apa, sub capac. Se adauga apoi putin ulei bio*, cateva oua ecologice*, sare si se fierbe pâna ce ouale se coaguleaza.

*Ingredientele se gasesc in magazinele Naturalia