Proiecte Naturalia > Clinica Nera

Clinica Nera

Proiecte Naturalia

Clinica Nera

Nera este prima clinică de recuperare oncologică din România care va incorpora şi un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.

 

MISIUNE

 

IClinica Nera va fi înălţată, cu ajutorul tău şi-al celor care vor să pună la temelia ei o faptă bună, în Valea Nerei, într-o zonă nepoluată din judeţul Caraş Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montană.

 

Clinica va fi de tip rezidenţial, cu 42 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial.

 

Fiecare bolnav va fi găzduit cu grijă şi atenţie, într-un salon cu un singur pat, şi va beneficia de o cură de recuperare de 14 zile.

STADIUL LUCRARILOR

CUM ARATA CLINICA ACUM?

 

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu condiţia ca restul de 30% să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina”. Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea a 1.000.000 €, sumă care va completa finanţarea UE.

CUM VA ARATA CLINICA CAND VA FI GATA?

 

Valoarea totală a proiectului Nera este de 4.574.658 €:

 

◉ Finanţarea UE prin Fonduri Structurale: 2.202.054 €

◉ Cofinanţarea: 1.474.577 €

◉ TVA: 885.027 €

BENEFICII

 

Clinica Nera va oferi o şansă de recuperare bolnavilor de cancer, arătându-le că există atât metode medicale pentru a învinge această boală cruntă, cât mai ales, speranţă. Clinica Nera reprezintă un pas mare pentru sistemul medical din România, aducând beneficii palpabile atât pentru bolnavii de cancer, cât şi pentru bugetul de stat şi sistemul medical românesc.

 

Beneficii pentru bolnavi:

 

◉ Îmbunătăţirea calităţii vieţii:

    ○ Tratarea sau prevenirea efectelor adverse ale citostaticelor;

    ○ Creşterea confortului psihologic şi a speranţei de viaţă;

    ○ Deprinderea unui nou stil de viaţă, mult mai sănătos.

◉ Creşterea încrederii pacientului în actul medical oncologic;

◉ Reducerea riscurilor apariţiei de noi cazuri de cancer;

◉ Reducerea complicaţiilor precoce în evoluţia bolii;

◉ Evitarea sau corectarea complicaţiile care pot apărea după intervenţia chirurgicală, după chimioterapie şi după radioterapie.

DONEAZA   >

021 350 51 33/ 0744 429 308

Nera este prima clinică de recuperare oncologică din România care va incorpora şi un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.

Contact

CONTACT   >

Centrul Medical Naturalia s-a afirmat în ultimii 20 de ani promovând terapiile alternative și principiul alimentației integrale.

VEZI MAI MULT  >

CONTACT

Str. Erou Mircea Marinescu nr.8, Voluntari, Ilfov

021 350 51 33 / 0744 429 308

naturalia@naturalia.ro

2021 © Naturalia. Toate Drepturile rezervate.